VENSKABETS GAVE

by MIMI ROLDSGAARD


Formats

E-Book
$3.99
Softcover
$16.09
E-Book
$3.99

Book Details

Language : Other
Publication Date : 2/12/2014

Format : E-Book
Dimensions : N/A
Page Count : 28
ISBN : 9781490725963
Format : Softcover
Dimensions : 8.5x8.5
Page Count : 28
ISBN : 9781490725956

About the Book

Kære forældre, lærere, og pædagoger,

Jeg er glad for at du har valgt min bog, Venskabets Gave. Jeg nød at skrive den, og jeg håber du kan bruge den til at tale om mobning med dit barn/børnene.

Til slut i bogen er der sporgsmål, som kan hjælpe børn med at forstå det læste, hvad enten du læser hojt for dem, eller de selv er begyndt at læse.

To piger, Sofie og Freja, mødes og udvikler et venskab skabt på ærlighed og forståelse. Den ene har mistet alt, men får alt hvad hun kunne ønske sig fra sin nye veninde. Prøv at finde ud af, hvad de deler sammen…


About the Author

Mimi Roldsgaard er amerikansk forfatter dedikeret til lignende fortællinger om selvværd som oversættes til mange sprog til gavn for udenlandske børn. Hun tog sin MBA i 2003, og arbejder lige nu på sin doctorgrad ved Université Paris-Dauphine i Frankrig. Hun forstår betydninger af bøger på forskellige sprog, da hun har boet i flere Europæiske lande og haft kontakt med udenlandske /flersprogede familier der. Det at have bøger på forskellig sprog gør at flersprogede børn kan læse deres favoritbog, når de har lyst. Mimi Roldsgaard bor sammen med sin mand, Peter, og pendler mellem København (Danmark), Amsterdam (Holland), og Paris (Frankrig). Denne bog er Roldsgaard’s første billedbog.